Anbefalinger

Klik på navnene, hvis du vil vide mere om forfatterne

Jeg har oplevet Line som en skarp tekstlæser med styr på både teknikker og genrer. Og ingen sproglig detalje bliver overset. En klar anbefaling.

Mads Bunch

Forfatter og indehaver af
CPH: School of Creative Writing

Hvis Line siger det, så er det værd at lytte.
Line har en fin sproglig fornemmelse, et skarpt blik og sans for kernen i en given tekst.
På Writers Academy gav Line altid de medstuderende grundig, intelligent og konstruktiv feedback samt – hvilket er mindst lige så vigtigt – var en positiv og opmuntrende stemme.

Britt Tippins Okking

Forfatter og indehaver af
Writers Academy

Line er en ærlig, bredt funderet og inspirerende feedbacker med fokus på originalt sprog og overraskende karakterer.
Hun er skarp til at skelne mellem reportagegenren og romansproget.

Louise Voller

Undersøgende journalist og forfatter til romanen Drømmefangeren

Lines feedback har været meget nyttig for mig som krimiforfatter. Hun har blandt andet åbnet mine øjne for, hvordan jeg kan gøre mine scener endnu mere nærværende og levende, så læseren oplever situationerne gennem karaktererne i stedet for at se dem udefra.

Thomas Bjerg

Forfatter til Skadedyr-serien
på Mofibo
og Hoff & Poulsen

Line er knivskarp til at læse en tekst og give feedback, der er konkret, konstruktiv og direkte brugbar. Hun har på én gang blik for helheden og detaljen, så feedbacken både kan bruges til at arbejde på tværs af teksten og gå i dybden med sætninger og ord. På den måde kunne jeg bruge Lines kommentarer til de første kapitler til bearbejdning af hele min roman. Samtidig er hun meget grundig. Så jeg har fået virkelig meget ud af Lines gennemlæsning af mine tekster og kan varmt anbefale hende som redaktør.

Peter Jepsen

Forfatter og kommunikationsrådgiver

Line er vanvittigt kompetent og skarp. Hun er direkte og ind til benet i sin feedback, og samtidig respektfuld og med klare begrundelser for sine anbefalinger. Jeg er helt på røven over hendes tekstpræciseringer, men også over hendes overordnede feedback. Er man f.eks. i tvivl om, om man er en upålidelig fortæller, der spoiler, overfortæller eller hvad ens fortællepunkt er, så har Line lært mig at se det. Derudover ved hun en masse om forlagsbranchen, hvordan redaktørerne opererer og tænker og kan guide i, hvordan man tager kontakt til dem. Selv om Line kun har læst nogle uddrag fra mit bogmanuskript, har jeg følelsen af, at hun forstår hele mit værk. Jeg glæder mig til, hun skal læse det hele.  

Hanne Korvig

Freelancejournalist og forfatter

Det har været en rigtig god proces at sparre med Line i forbindelse med tilblivelsen af min fagbog omkring ledelse. Line havde fokus på at få definitionerne gjort entydige, give mine cases liv, og vi fik diskuteret forord, opbygning af bogen, bagsidetekst, målgruppe mm.
Da jeg i min bog skriver om autenticitet og nærvær, var Line også god til at vejlede mig til at vælge et ligefremt og nærværende sprog til en bred målgruppe.

Eva Holm Hertel

Ledelses- og proceskonsulent,  forfatter og foredragsholder

Jeg synes, Line er en fantastisk skrivevejleder/redaktør, og vil varmt anbefale hendes ekspertise inden for manuskriptvejledning, tekstarbejde, redaktion og korrektur.
Jeg har flere gange sparret med Line om mine bidrag til lærebøger, artikler og opgaver, og hun sætter sig altid grundigt ind i genren, lytter aktivt og er både sensitiv, skarp og frisk i sit blik på form og indhold.
Med Line er der desuden rigtig god gennemsigtighed og kommunikation i hele samarbejdsprocessen. Og jeg vil klart vælge Line til mit fremtidige skrivearbejde.

Bonnie Vittrup

Adjunkt ved Københavns Professionshøjskole