Kvalitet inspirerer

Min vigtigste opgave som redaktør er at gøre dig kvalitetsbevidst over for din egen tekst

Du kommer til at opleve glæde og frihed i skriveprocessen, fordi du bliver bedre til at se, hvornår det er godt. Mit mål er, at du bliver tryg ved dit manuskript, før du sender det til forlaget.

Hvis du er selvudgiver eller medudgiver, er redigering et vigtigt trin i processen, du ofte selv skal sørge for.

Jeg arbejder både med begyndere
og udgivne forfattere

Jeg beskæftiger mig primært med manuskripter til romaner og noveller, og hjælper skrivende på alle niveauer uanset baggrund.

Alle kan udvikle deres skrivning – også skribenter og forfattere, der ved, at de skriver godt

Hvis du arbejder professionelt med skrivning, uanset genre, risikerer du at blive fartblind i forhold til det sproglige. Arbejder du med flere genrer, kan dine rutiner spænde ben for skrivearbejdet, uden at du opdager det.

Skriv med større bevidsthed

Jeg kan hjælpe både fag- og skønlitterære skribenter til bedre tekster, og med at skifte mellem genrer uden at blande dem.
Jeg er uddannet inden for begge områder og kan derfor give feedback på en anden måde end dine fagfæller.

Er du skrivetræt, kan jeg give dig
skriveeufori og nye evner

Udgivne forfattere føler sig ofte lige så usikre, som før de udgav. Mange har selv lært sig kunsten at skrive og mangler teori at læne sig op ad. Andre har erfaring fra én skrivepraksis, der ikke egner sig på en anden.

Hvis du ikke har nogen teori i ryggen, kan det måske ligefrem være en fordel. Men det kan indimellem føles ensomt og famlende.

Lad mig inspirere dig, så din skrivning udvikler sig og giver glæde.