Anbefalinger

Line er knivskarp til at læse en tekst og give feedback, der er konkret, konstruktiv og direkte brugbar. Hun har på én gang blik for helheden og detaljen, så feedbacken både kan bruges til at arbejde på tværs af teksten og gå i dybden med sætninger og ord. På den måde kunne jeg bruge Lines kommentarer til de første kapitler til bearbejdning af hele min roman. Samtidig er hun meget grundig. Så jeg har fået virkelig meget ud af Lines gennemlæsning af mine tekster og kan varmt anbefale hende som redaktør.

Peter Jepsen
Forfatter og kommunikationsrådgiver

Mangler du en litterær konsulent, en tekstredaktør, en betalæser til dit manuskript, så kan jeg varmt anbefale Line. Line er vanvittig kompetent og skarp. Hun er direkte og ind til benet i sin feedback, og samtidig respektfuld og med klare begrundelser for sine anbefalinger. Jeg er helt på røven over hende tekstpræciseringer, men også over hendes overordnede feedback til mig som forfatter. Er man f.eks. i tvivl om, om man er en upålidelig fortæller, der spoiler, overfortæller eller hvad ens fortælletidspunkt er, så ved Line det. Derudover ved hun en masse om forlagsbranchen, hvordan redaktørerne opererer og tænker og kan guide i, hvordan man tager kontakt til dem. Selvom Line kun har læst nogle uddrag fra mit bogmanuskript, har jeg følelsen af, at hun forstår hele mit værk. Jeg glæder mig til, hun skal læse det hele.  

Hanne Korvig
Freelancejournalist og forfatter

Lines feedback har været meget nyttig for mig som krimiforfatter. Hun har blandt andet åbnet mine øjne for, hvordan jeg kan gøre mine scener endnu mere nærværende og levende, så læseren oplever situationerne gennem karaktererne i stedet for at se dem udefra.

Thomas Bjerg
Forfatter til Skadedyr-serien på Mofibo og Hoff & Poulsen

Jeg synes, Line er en fantastisk skrivevejleder/redaktør. Jeg vil varmt anbefale hendes ekspertise indenfor skrivevejledning, tekstarbejde, redaktion og korrektur. Line har flere gange sparret med mig om mine bidrag til lærebøger, artikler og opgaver, og hun sætter sig altid grundigt ind i genren, lytter aktivt og er både sensitiv, skarp og frisk i sit blik på form og indhold. Med Line er der desuden rigtig god gennemsigtighed og kommunikation i hele samarbejdsprocessen. Og jeg vil klart vælge Line til mit fremtidige skrivearbejde.

Bonnie Vittrup
Adjunkt, Københavns Professionshøjskole

Line er en ærlig, bredt funderet og inspirerende feedbacker med fokus på originalt sprog og overraskende karakterer.
Hun er skarp til at skelne mellem reportagegenren og romansproget.

 

Louise Voller
Undersøgende journalist og forfatter til romanen Drømmefangeren

Line har været rigtig god at sparre med under tilblivelsen af min fagbog om autentisk nærværende Ledelse. Lige fra at få definitionerne entydige og give mine cases liv, til at diskutere forord, opbygning, bagsidetekst mm.

Jeg er blevet opmærksom på at skrive i et ligefremt og vedkommende sprog til en bred målgruppe.

 

Eva Holm Hertel
Ledelseskonsulent, forfatter og foredragsholder

Jeg har oplevet Line som en skarp tekstlæser med styr på både teknikker og genrer. Og ingen sproglig detalje bliver overset. En klar anbefaling.

Mads Bunch
Forfatter og indehaver af CPH: School of Creative Writing

Britt

Pablo/Kristian/AM KIRK